Γάμος
Την ημέρα του γάμου σας, όλα όσα προετοιμάζετε τόσο καιρό, πρέπει να υλοποιηθούν σωστά για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να καταφέρετε να ζήσετε κάθε λεπτό αυτής της μοναδικής ημέρας, δίχως έγνοιες και προβληματισμούς για τους καλεσμένους και τα διαδικαστικά!

Νυφικά
Το νυφικό ειναι ίσως το πιό ξεχωριστό φόρεμα στη ζωή μιας γυναίκας. Μέσα απο τις συνεχώς ανανεωμένες μας κολεξιόν, πάντα ενημερωμένες απ’ τις τελευταίες τάσεις τις μόδας θα βρείτε νυφικά υψηλής ραπτικής απο τους πιο διάσημους οίκους, ώστε να αναδείξετε τη θυληκότητα σας και να τονίσετε την προσωπικότητα σας. Βρείτε το ιδανικό για εσάς μέσα απ τη μεγάλη γκάμα κλασσικών ρομαντικών εως minimal chic νυφικών μας που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας κανει να λάμψετε τη μέρα του γάμου σας. Άλλωστε η νύφη ειναι αναμφίβολα η πρωταγωνίστρια της μεγάλης μέρας!

Στέφανα
Η στέψη, η πιο ιερή στιγμή του μυστηρίου, αντιπροσωπεύει την ένωση. Τα στέφανα σύμβολο δόξας και βασιλικής εξουσίας έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα. Φτιαγμένα άλλωτε από λουλούδια ή πολίτιμους λίθους και υλικά, μοιάζουν σαν κόσμημα της κεφαλής και ως κοσμήματα τα αντιμετωπίζουμε.
Θα αποτελέσουν ενθύμιο του γάμου για εσάς και τους απογόνους σας και γι’ αυτό θα φροντίσουμε ώστε να αντικατοπτρίζουν εκείνη τη μέρα. Στόχος μας είναι η πλήρης εναρμόνηση με τη νυφική ενδυμασία συμπληρώνοντας την και αναδεικνύοντας την.

Λαμπάδες και μπομπονιέρες
Οι γαμήλιες λαμπάδες είναι δεσπόζον στοιχείο της τελετής μιας και ο σκοπός τους είναι να ομορφήνουν το σκηνικό του γάμου πλαισιόνωντας το. Στη διακόσμηση των λαμπάδων χρησιμοποιούμε ολόφρεσκα λουλούδια σε απόλυτη αρμονία με το νυφικό μπουκέτο και το γενικότερο ανθοστολισμό της εκκλησίας.

Η μπομπονιέρα που θα χαρίζετε στους καλεσμένους ως ένδειξη ευχαριστίας για την παρουσία τους στο γάμο σας, πρέπει να ειναι ξεχωριστή. Είναι το ενθύμιο απ’ τη μεγάλη αυτή μέρα και σίγουρα θα δημιουργήσει εντυπώσεις, θα σχολιαστεί, θα χρησιμοποιηθεί, γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ανικατοπτρίζει τη συνολική αισθητική εκείνης της ημέρας. Σίγουρα θα βρείτε την ιδανική μέσα από την μεγάλη συλλογή μας.

Προσκλητήρια
Το προσκλητήριο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία μιας που προαναγγέλει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου σας και δίνει μια πρώτη γεύση από την αισθητική εικόνα της ξεχωριστής αυτής ημέρας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε αυτή που σας
αντιπροσωπεύει ώστε να προετοιμάσετε τους καλεσμένους για το ύφος του γάμου και της δεξίωσης που θα ακολουθήσει.

Ανθοστολισμός και διακόσμηση
Η νυφική ανθοδέσμη ένα πραγματικό στολίδι, συμπληρώνει και αναδεικνύει την εικόνα της νύφης, το κύριο μέλημα μας είναι να ταιριάζει με το στύλ και το χρώμα του νυφικού, αλλά και με το ύφος της ημέρας.

Ο ανθοστολισμός, είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στη δημιουργία της χαρμόσυνης ατμόσφαιρας. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σας επιθυμίες, φροντίζουμε να εναρμονίσουμε πλήρως το στολισμό του ναού με την γενικότερη αισθητική της ημέρας, όπως και της δεξίωσης που θα ακολουθήσει. Υψηλής αισθητικής συνθέσεις θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να γιορτάσετε σ’ ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον.