Εταιρεία
Με εφόδια την κληρονομιά και τις εμπειρίες 30 ετών στο χώρο των λουλουδιών και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας στον τομέα της ανθοδετικής τέχνης δημιουργήσαμε ένα νέο καλαίσθητο και προσεγμένο χώρο, προτείνοντας μοντέρνες, πρωτοποριακές ιδέες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς στην οργάνωση εκδηλώσεων γάμου, βάπτισης, και οποιαδήποτε άλλης εκδήλωσης.

Ιδρύσαμε τη Σεμέλια το 1980 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία λουλουδιών. Το 2002 με οδηγό το πάθος μας για το αντικείμενο καθώς και σπουδές στο “International Flora Design School Holland” - "Boerma Instituut" (κορυφαία παγκοσμίως σχολή Floral Design στην Ολλανδία) επεκταθήκαμε στο τομέα των κομμένων λουλουδιών.
Μετά απο λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2007 προχωράμε στην κατασκευή ιδιόκτητου χώρου όπου και στεγάζουμε μια καινούργια επιχείρηση με βασικό αντικείμενο τον γάμο και την βάπτιση καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:
Το κυρίως ανθοπωλείο γεμάτο με φρέσκα λουλούδια για την δημιουργία και προμήθευση συνθέσεων, μπουκέτων και όποιου άλλου ανθο-στολισμού για κάθε είδους εκδήλωσης.

Στην συνέχεια στον πρώτο όροφο, μπορείτε να επισκεφτείτε το showroom βάπτισης, το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα σχετικά με την παιδική ένδυση και υπόδηση με προϊόντα από καταξιωμένους σχεδιαστές στο παιδικό ρούχο καθώς και μεγάλη ποικιλία σε μπομπονιέρες, προσκλητήρια, λαμπάδες, λαδόπανα και ό,τι άλλο αφορά τη βάπτιση.
Τέλος στον δεύτερο όροφο, διατηρούμε showroom όπου μπορείτε να βρείτε νυφικά και αξεσουάρ γάμου από τους μεγαλύτερους οίκους της αγοράς. Με μια μεγάλη γκάμα κλασσικών ρομαντικών εώς minimal chic νυφικών είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε το ιδανικό νυφικό στο χώρο μας. Επίσης θα βρείτε ότι άλλο απαιτεί η ημέρα του γάμου όπως νυφικά εσώρουχα, στέφανα, μπομπονιέρες, λαμπάδες, και προσκλητήρια γάμου.