Βάπτιση
Για την πλήρη διοργάνωση της βάπτισης του μικρού σας άγγελου θα προσπαθήσουμε να σας τα κάνουμε όλα πολύ εύκολα! Για μια βάπτιση που όλοι θα θυμούνται όλα όσα απαιτούνται για μέσα καθώς και έξω από την εκκλησία απλά αφήστε τα πάνω μας.

Παιδικά ρούχα
Το μωράκι σας είναι το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας κάνοντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους σας! Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να κάνουμε το αγγελούδι σας να αισθανθεί άνετα και ξεχωριστά τη μέρα της βάπτισης του! Άριστης ποιότητας και κατασκευής επώνυμα ρουχαλάκια σας περιμένουν να ντύσετε τους πρωταγωνιστές της ημέρας μιας και το μόνο που επιθυμείτε για εκείνους είναι το καλύτερο!
Αξεσουάρ
Τα Μαρτυρικά, το λαδόπανο, οι πετσέτες το σέτ λαδιού και αλλά αξεσουάρ θα συνοδευόσουν και θα ολοκληρώσουν το βαπτιστικό σύνολο και θα δώσουν ευφάνταστες παραμυθένιες πινελιές στην εμφάνιση του νεοφώτιστου. Μέσα από τους καταλόγους μας θα βρείτε μοναδικά προϊόντα και ανεξίτηλες ιδέες ώστε να βάλετε τη σφραγίδα του δικού σας στυλ πάντα σε εναρμόνιση με το όλο ύφος και θέμα της βάφτισης.

Προσκλητήρια
Για την πρώτη επίσημη αναγγελία του ονόματος του μωρού σας, ελάτε να επιλέξουμε ένα ξεχωριστό προσκλητήριο ανάμεσα από τα αμέτρητα σχεδία που διαθέτουμε. Αφήστε στους καλεσμένους σας μια όμορφη πρώτη εντύπωση για τη σπουδαία εκείνη μέρα και προϊδεάστε τους για το ύφος και το θέμα της τελετής.
Ανθοστολισμός και διακόσμηση βάπτισης
Παραμυθένια διακοσμητικά στοιχεία και ολόφρεσκες συνθέσεις λουλουδιών θα κοσμήσουν το ναό, την κολυμβύθρα, τη δεξίωση και θα διμιουργήσουν το σκηνικο μιας χαρούμενης γιορτής για σας και τους δικούς σας. Πάντα ενήμεροι για τις τάσεις στον στολισμό θα πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας ώστε να φτιάξουμε μαζί το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη μέρα!